BIMcollab

better quality, better buildings

Werk je wel eens met teamleden aan eenzelfde project? En worden openstaande taken en gevonden issues dan via mail rondgestuurd? Zeg nou zelf, dat is geen prettige manier van communiceren. Want er gaat informatie verloren en soms weet je niet meer wie wat zou doen. 

BIMcollab vereenvoudigt dit proces. Je beheert alle 'issues' en kunt taken toewijzen aan anderen. Het hele proces blijft gedocumenteerd, dus er gaat niks verloren. Je kunt ook screenshot opslaan en delen, of foto's die je met je smartphone hebt genomen. BIMcollab houdt het hele proces overzichtelijk. De meestgebruikte BIM software zoals ARCHICAD, Revit, Navisworks, Solibri Model Checker, Tekla Structures en simplebim hebben een directe link met BIMcollab via BCF Managers; andere pakketten koppelen op basis van BCF uitwisseling.

Helemaal gratis

BIMcollab is ontworpen voor de multidisciplinaire samenwerking in bouwprojecten. Maar natuurlijk kun jij er ook gewoon mee aan de slag. Met een gratis account kun je als student al heel veel bereiken. Je start een project en kunt met 5 actieve gebruikers deelnemen. Probeer het maar eens, je zult zien dat het heel eenvoudig werkt en veel overzicht schept in samenwerking.
Aan de slag