Katja Heidweiller

Woonplaats:
Geb. jaar:
Eindhoven
1995
Werkervaring 2 jaar
 

CV

 

Portfolio

 

 

Inga Tsiklauri

Woonplaats: Reykjavik, IJsland
 
Werkervaring: 15 jaar 
 

CV

 

E-mail

 

I love work in BIM, and I love planning and construction. I am in this field almost 15 years. I am a very detailed oriented person. If you ar looking for a honest, smart and really clean worker, with culture of communicate people, please contact me.

Ruben Groot

Woonplaats
Geb. jaar:
Utrecht
1976
ARCHICAD:
Werkervaring
t/m versie 23
> 15 jaar 
 

CV

 

E-mail

Website 

Het ontwerpen en realiseren van een gebouw genereert een enorme berg aan data. Het beheersen van deze data en gebruiken hiervan voor de juiste ontwerpbeslissingen wordt steeds relevanter, maar ook ingewikkelder. De juiste tools (ARCHICAD!) zijn essentieel en bieden tegenwoordig meer mogelijkheden dan we ons kunnen voorstellen. De kans is groot dat op een bepaald moment de capaciteit of kennis tekort schiet. Op dit moment staat Ruben u graag bij om uw team te versterken, op kantoor of op afstand. Door zijn ruime ervaring in architectuur en een passie voor BIM en technologie is hij altijd op zoek naar de slimste, efficiëntste en mooiste oplossing. Of het nu om het inrichten van een workflow, modelleren, visualiseren of extraheren van de juiste data gaat, Ruben is pas tevreden als alles klopt.
Heeft u BIM expertise nodig? Ruben is per direct beschikbaar en flexibel inzetbaar en staat open voor alle werkverbanden die het best bij uw organisatie passen. Neem gerust contact op per mail of telefoon voor een afspraak.
 

Tom Nuijens

Geb. jaar: 1961 ARCHICAD: 
Werkervaring
t/m versie 23
> 30 jaar 
 

Website 

 

E-mail
Onder de naam van Ligne Bouwadvies werkt Tom op projectbasis ruim 10 jaar projecten uit in ARCHICAD. Hij houdt van een ‘no-nonsense’ aanpak en is op zoek naar duurzame relaties waarbij hij kan adviseren en ondersteunen bij het uitwerken van projecten in ARCHICAD. Flexibel, efficiënt en betrouwbaar is zijn uitgangspunt. Graag deelt Tom zijn kennis.

Antonio De Franca

Woonplaats:
Geb. jaar:
Odiliapeel
1970
ARCHICAD: 
Werkervaring
t/m versie 21
> 15 jaar 
 

CV

 

Portfolio 
I am applying for a position of architect or architectural technologist.

I am confident I possess the required skills, qualifications and experience to enable me to work effectively and efficiently in this role. According to The Dutch Organization for Internationalisation in Education (NUFFIC) the Dutch comparison of my qualification is the WO Bachelor’s Degree (NLQF6/EQF6). I am a skilled and qualified architect from South Africa with more than fifteen years’ experience in public and private sectors. I am an EU citizen (Portuguese passport) and married to a Dutch citizen with two children. I would like to secure a position as an employee where I can utilise my skills and experience, while contributing to a challenging and rewarding environment.

My curriculum vitae provide a very good overview of my experience and character. Additionally I have provided a brief presentation portfolio of my work. I am an accomplished architect with a positive work ethic, and I know I would be an asset to your organisation in this role. 

Judit Joffers-Szalai

Woonplaats:
Geb. jaar:
Rotterdam  
1972
ARCHICAD: 
 
t/m versie 21

 

CV

 

E-mail
Judit is een zelfstandig architect werkzaam als freelance ontwerpkracht. Ze is op zoek naar projecten of opdrachtgevers. Judit werkt met ARCHICAD en heeft ervaring t/m versie 21. Graag ondersteunt ze ook architectenbureaus als assistent ontwerper op projectbasis. 
www.jaszworks.com

Ernst de Groot

Woonplaats:
Geb. jaar:
 
Groningen 
1983
ARCHICAD:
Werkervaring:
t/m versie 20
> 15 jaar
CV
E-mail
Portfolio 
LinkedIn

Ernst is een ambitieus positief ingesteld persoon die met beide benen op de grond staat en een tikkeltje eigenwijs. Momenteel is hij op zoek naar een uitdagende functie dat past binnen zijn opleiding HBO Bouwkunde en Architectuur die hij kan combineren met zijn enthousiasme voor het modelleren.

Wenke Van De Cruys

Woonplaats:
Geb. jaar:
Zemst    
1987
ARCHICAD: 
Werkervaring: 
versie 14 t/m 20
7 jaar 
 

CV
E-mail

 

Website

Zelfstandig bouwkundig tekenaar met opleiding interieur&bouw en renovatiecoördinator in opleiding. Vanaf 2010 actief in architectenbureaus als architect-assistent. 
Bijstaan van architecten of andere ondernemingen onder de vorm van opmetingen, tekenwerk, en andere architectuuropdrachten. 
Spring in ’t veld, gedreven, leergierig, ijverig, impulsief, vrolijke meid met een partner die haar bijstaat in het tekenwerk na meer dan 10 jaar in ruwbouw te hebben gestaan.

Aad Hoekstra

Woonplaats:
Geb. jaar:
 
Amsterdam
1956
ARCHICAD:
Werkervaring:
t/m versie 16
> 30 jaar
CV
E-mail
LinkedIn
Website
Aad zoekt een vaste baan maar kan ook in opdracht werken: modelleren en tekenwerk vervaardigen, vergunningen aanvragen, bestek schrijven en bouwkundige inspecties uitvoeren. Hij is zelf in het bezit van een licentie ARCHICAD en een licentie KUBUS Spexx.

Sevket Bakmaz

Woonplaats:
Geb. jaar:
Amsterdam    
1984
ARCHICAD: 
 
versie 17 t/m 20

 

CV
E-mail

 

Portfolio 
In mei 2017 heeft Sevket de opleiding HBO-Bouwkunde afgerond op de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt met diverse tekenprogramma’s waaronder ARCHICAD. Zijn streven is om een geschikte werkplek te vinden waar hij zijn carrière kan starten als bouwkundig tekenaar en zijn vaardigheden verder kan ontwikkelen.

Katrien Joye

Woonplaats:
Geb. jaar:
 
Liedekerke
1974
ARCHICAD:
Werkervaring:
t/m versie 20
6 jaar

CV
E-mail

Website

Katrien is zelfstandig bouwkundig tekenaar. Ze wil graag voor meerdere architecten of bureau's werken van thuis uit. Op een bureau werken is bespreekbaar.

Jan Wieggers

Woonplaats:
Geb. jaar:
 
Eindhoven
1962
Werkervaring: 18 jaar E-mail  
Gespecialiseerd in BIM.
Ook interesse in internationale kandidaten? Kijk dan hier

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf dat met ARCHICAD en/of Solibri werkt? Stuur dan je cv naar jobboard@kubusinfo.nl