ARTLANTIS

2020

Gebruiksvriendelijk, intuïtief & efficiënt

 
Artlantis is een uniek renderprogramma dat met zijn uiterst gebruiksvriendelijke, intuïtieve en krachtige interface de meest gebruikte rendersoftware is van het moment en uitkomst biedt aan ruim 100.000 architecten, ontwerpers en vormgevers in meer dan 110 landen. De makers begrijpen dat je snel en eenvouding afbeeldingen en animaties van hoge kwaliteit wilt creëren en ontwikkelen en houden hun software dan ook up-to-date aan de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. 

Download demo

Nieuw in Artlantis 2020

Artlantis 2020 bevat 243 kleuren uit de Ral Effect, RAL Design en RAL Classic kleurentabellen, welke de standaard vormen voor kleurdefinities in bouw en architectuur.

Met de ‘Denoiser tool’ kan ruis in gerenderde afbeeldingen verminderd of zelfs verwijderd worden. De media catalogus van Artlantis 2020 bevat 4 nieuwe gras types, en 6 bijgewerkte types die uitgebreidere instellingen hebben gekregen, zoals het aanpassen van de kleur, en het instellen van de dichtheid van het gras. Ook is er een nieuwe tool om de belichting in Artlantis te optimaliseren. Als, voor een snellere berekening, een lagere kwaliteit rendering gekozen wordt, dan verbetert deze tool de belichting van indoor scenes en wordt ruis uit de afbeelding verwijderd. Meer informatie 

Shaders

Ieder object, oppervlakte of detail voer je uit in een specifiek materiaal, 'shader' genoemd. Eigenschappen ken je toe via drag & drop uit de catalogus. Standaard is de catalogus al zeer uitgebreid, maar je kunt het ook nog aanvullen met je eigen specifieke materialen.

Preview Controller

Het is gemakkelijk om met shaders en/of eenvoudige texturen om te gaan in de voorvertoning of in het 2D-venster. Met de 'preview controller' kun je shaders en texturen verplaatsen, in grootte wijzigen en roteren.
 


 

Belichting

Het invoegen van een mooie belichting is kinderspel, in zowel het 2D venster als de preview. Spotlights hebben een optioneel zichtbare lichtbundel en stel eenvoudig handmatig de heliodon in.
In de nieuwe versie vind je dat belichting nu nog makkelijker te reguleren is. 
 

Perspectief & camera

Speel met de verschillende mogelijkheden om je ontwerp het beste uit de verf te laten komen.
  • Elk perspectief kan zijn eigen infinite ground, achter- en voorgrond hebben;
  • Geef een verticaal project perfect weer met behulp van de 'Architect Camera', doordat twee verdwijnpunten worden gebruikt;
  • Eenvoudige verschaling en aanpassing van voor- en achtergrond;
  • Projecten in de 2D view zijn beter zichtbaar doordat de camera een dwarsdoorsnede heeft en er texturen worden weergegeven.

Media catalogus

De mediacatalogus werkt snel en efficient; dankzij onderverdeling in categorieen (iconen) en subcategorieen (titels) zijn de juiste media snel terug te vinden. Het catalogus-venster kan op zich staan, wat handig is als je met 2 schermen werkt. Een aantal Shaders zijn geoptimaliseerd met extra parameters om oppervlakten beter te simuleren.


De mediacatalogus bevat meer dan 5.000 objecten en Shaders. Nieuwe downloads worden automatisch in de juiste (sub)categorieën van je catalogus geplaatst. Met de Media Converter kunnen eigen bibliotheken of eerder aangekochte Media CD's geconverteerd worden naar een nieuwe versie.

Automatic exposure

Als standaardinstelling kun je met de automatische aanpassing van de camera de belichting nauwkeurig berekenen. Je scènes zijn nooit onderbelicht of overbelicht - scènes profiteren automatisch van de best mogelijke belichting.


 

Ergonomische interface

Artlantis is ontworpen met een extreem heldere en ergonomische interface. Artlantis is zowel makkelijk te leren als te gebruiken. Ten alle tijden zijn de benodigde tools binnen handbereik naast het real-time preview component welke je het makkeliijk maakt om de resultaten van iedere aanpassing direct te zien. 

Bestel Artlantis 2020 vandaag...


En ervaar zelf hoe de nieuwste Artlantis 2020 renderen nog makkelijker maakt en hoe de realistische objecten en beelden zorgen voor een betere ontwerpbeleving. Met de nieuwe uitgebreide functionaliteiten kun je niet meer om deze  populaire rendersoftware heen. 

Bestel Artlantis