Voor onze KeyMembers bieden wij vele extra's op het gebied van service en ondersteuning. Interesse? Dan laten we graag zien hoe je KeyMember wordt en profiteert van de nieuwste versies van SOLIBRI, een deskundige Helpdesk, praktische Tips & Trucs, exclusieve presentaties, events en meer.

Nieuwste technologie


solibri KeyMember nieuwe technologie

Blijf voor op de concurrentie en ontvang automatisch elke upgrade en nieuwe versie van SOLIBRI met veel nieuwe features die de productiviteit verhogen, verpakt in een compleet thema.
Lees meer >

KeyMember Editie


solibri KeyMember editie

Bij elke upgrade vanuit SOLIBRI zorgen wij voor een nieuwe KeyMember Editie met maximale aansluiting op Belgische en Nederlandse werkmethodieken. 
Lees meer >

Kennis op peil


solibri KeyMember basiscursus

Als KeyMember volg je de basiscursus met korting en kun je bij elke nieuwe versie een upgradewebinar volgen. Daarnaast ontvangen alle KeyMembers 10% korting op vervolgcursussen in onze cursuslokalen.
solibri support Keymember

Eén telefoontje en we helpen je verder

Voor al je vragen kun je telefonisch terecht bij onze helpdesk, bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 12.30 en van 13.30 - 17.00 uur. Onze helpdesk staat bekend om haar kennisniveau; je krijgt alleen echte specialisten aan de lijn. 90% van de vragen kunnen we direct beantwoorden, bij complexere vragen krijg je binnen één werkdag een antwoord. Een lokaal nummer voor Vlaanderen voorkomt internationale belkosten.
Solibri keymember event

KeyMember Event

Eén keer per 2 jaar organiseren we een event exclusief voor al onze KeyMembers. Deze dag draait om kennisdeling, inspiratie en netwerken met andere professionals binnen het werkveld. Aan bod komen productpresentaties en verdiepende kennissessies gericht op verhoging van de kwaliteit van BIM, model én proces. Een onvergetelijke dag die je niet mag missen!
solibri3D software tips en trucs architecten aannemers
 

​Extra tips & trucs en downloads

Je inloggegevens voor onze speciale supportpagina's geven je toegang tot veelgestelde vragen, extra tips & trucs en downloads. Ook al je collega's die bij ons geregistreerd zijn, krijgen automatisch deze uitgebreide toegang na inloggen.

Wel zo makkelijk

Doordat wij per kwartaal factureren en automatisch incasseren worden kosten gespreid en heb je er geen omkijken naar. We houden je op de hoogte van upgrades, cursussen en tips en sturen je alles gratis toe. Wel zo makkelijk!
Solibri terugverdienmodel

En direct al terugverdiend

En het mooiste van alles is dat je het abonnement bijna direct hebt terugverdiend doordat je vanaf de eerste aanschaf al inkoopvoordeel geniet op licenties, add-ons en cursussen. Als KeyMember heb je bij ons een streepje voor!


 
Solibri Gold Partner

Solibri Gold Partner


KUBUS is als enige ter wereld door Solibri, Inc. uitgeroepen tot Gold Partner binnen het 'Solibri Partner Reward Program'. Deze status is een erkenning van onze inspanningen om kennis en kwaliteit van onze services op topniveau te leveren, op het gebied van modelchecking en de promotie van OpenBIM samenwerking.