Beleef de ontwerpvrijheid van Archicad

Archicad is de meest intuïtieve en complete 3D BIM-software in de markt, ontwikkeld voor en door architecten. Door het proces van ontwerpen, samenwerken en presenteren efficiënt en eenvoudig te maken, kun jij als architect je volledig richten op ontwerpen en je creativiteit de vrije loop laten gaan. Met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van architectuur en BIM, ziet KUBUS het als zijn rol om te faciliteren in kennisdeling en architecten een podium te bieden voor hun werk gemaakt in Archicad. Ons doel: andere architecten inspireren en leren van elkaars ontwerpprocessen. Beleef de ontwerpvrijheid van Archicad!

Recente events

Architektenburo Bakema | Hans Kaashoek

Architektenburo Bakema werkt met Archicad en kiest samenwerkingspartners die goed kunnen aansluiten op deze tool, wat kwaliteit- en inzicht verhogend werkt. Ook maken ze gebruik van BIMx en Twinmotion. Aan de hand van twee projecten neemt Hans Kaashoek je mee in hun ontwerpprocessen en vertelt hij hoe ze samenwerken met o.a. aannemers, installateurs en constructeurs.

Eerdere events terugkijken

Bekijk events

Cases

Overzichtelijk werken in Archicad

Architektenburo Bakema werkt met Archicad en kiest samenwerkingspartners die goed kunnen aansluiten op deze tool, wat kwaliteit- en inzicht verhogend werkt. Ook maken ze gebruik van BIMx en Twinmotion om de opdrachtgever een goed beeld te geven. "Als je eenmaal doorhebt waar alles zit in Archicad, dan kun je ineens alles." 

Meer informatie

BIM in elke fase van het bouwproject

mortelmans van tricht staat projectontwikkelaars en investeerders bij door op ingenieuze wijze terreinen te hertekenen en te herbestemmen tot kwalitatieve woon- en werkomgevingen. In hun werkzaamheden staat BIM centraal en voor het modelleren maken ze uitsluitend gebruik van Archicad. "Als je start met BIM win je enorm veel aan efficiëntie."

Meer informatie

Archicad is onmisbaar

Archicad is niet meer weg te denken binnen Van Es architecten. "Naast het eenvoudiger modelleren en bouwkundig uitwerken van ontwerpen biedt Archicad veel mogelijkheden om ontwerpen nog beter aan opdrachtgevers te presenteren", vertelt Dirkjan van Es. Dit maakt Archicad dan ook een onmisbaar onderdeel in de manier van werken bij Van Es architecten.

Meer informatie

Alle cases bekijken

Logo Archicad

Archicad is de meest intuïtieve en complete 3D BIM-software in de markt, ontwikkeld voor en door architecten. Door het proces van ontwerpen, samenwerken en presenteren efficiënt en eenvoudig te maken, kun jij als architect je volledig richten op ontwerpen en je creativiteit de vrije loop laten gaan.
Beleef de ontwerpvrijheid van Archicad zelf!

Meer informatie
icon alles in 1
Alles-in-een

Van ontwerp tot uitvoering; alle bouwfasen in één softwarepakket

Icon efficiënt
Efficiënt

Multidisciplinaire samenwerking in één model

Intuïtief

Gebruiksvriendelijk en snel te leren

Duurzaam

Inzicht in energieprestatie en materiaalprestatie