Wat is Architects in Ctrl?

Architects in Ctrl is een concept opgezet door KUBUS in samenwerking met gebruikers van Archicad. In de vorm van een online live sessie, een casestudie of een interview delen architecten die met Archicad werken hun ervaringen. Ons doel: andere architecten inspireren en leren van elkaars ontwerpprocessen. Daarnaast willen we onze gebruikers een podium bieden om projecten onder de aandacht te brengen waar ze trots op zijn.

 

Meer over Architects in Ctrl

Meest recente event

Architectenbureau Spaltman | Paul Spaltman

Bekijk opname

Events terugkijken

Bekijk events

Cases

Overtuigen vanuit beleving

Rob van Vught van Lichtstad Architecten had een bijzonder project op een eiland waarvoor gebruik gemaakt werd van Archicad. “Ik wilde de opdrachtgever graag stapje voor stapje meenemen in het creatieve proces en het gezin laten ervaren wat de beleving zou zijn. BIMx maakte dit mogelijk. Hierdoor werden bepaalde keuzes voor de klant vanzelfsprekend.”

Meer informatie

Overzichtelijk werken in Archicad

Architektenburo Bakema werkt met Archicad en kiest samenwerkingspartners die goed kunnen aansluiten op deze tool, wat kwaliteit- en inzicht verhogend werkt. Ook maken ze gebruik van BIMx en Twinmotion om de opdrachtgever een goed beeld te geven. "Als je eenmaal doorhebt waar alles zit in Archicad, dan kun je ineens alles." 

Meer informatie

BIM in elke fase van het bouwproject

mortelmans van tricht staat projectontwikkelaars en investeerders bij door op ingenieuze wijze terreinen te hertekenen en te herbestemmen tot kwalitatieve woon- en werkomgevingen. In hun werkzaamheden staat BIM centraal en voor het modelleren maken ze uitsluitend gebruik van Archicad. "Als je start met BIM win je enorm veel aan efficiëntie."

Meer informatie

Alle cases bekijken

Logo Archicad

Archicad is de meest intuïtieve en complete 3D BIM-software in de markt, ontwikkeld voor en door architecten. Door het proces van ontwerpen, samenwerken en presenteren efficiënt en eenvoudig te maken, kun jij als architect je volledig richten op ontwerpen en je creativiteit de vrije loop laten gaan.
Beleef de ontwerpvrijheid van Archicad zelf!

icon alles in 1
Alles-in-één

Van ontwerp tot uitvoering, van schets tot presentatie 

Icon efficiënt
Efficiënt

Multidisciplinaire samenwerking samenwerking in één model

Intuïtief

Gebruiksvriendelijk en snel te leren

Duurzaam

Inzicht in energieprestatie en materiaalprestatie