Archicad basiscursus

Praktijkgerichte aanpak met resultaat

Corona update

In verband met de maatregelen tegen het verspreiden van het Corona-virus, geven wij onze cursussen voorlopig online. Dit doet niet af aan de kwaliteit van onze cursussen: onze cursusleiders zijn goed voorbereid en hebben ervaring met deze manier van lesgeven. Het gebruikelijke programma wordt afgehandeld en alle vragen worden beantwoord. Ook kan de cursusleider meekijken op jouw scherm, zodat bijsturing plaats kan vinden. Wil je liever wachten tot we onze cursussen weer normaal kunnen geven, dan hebben wij daar begrip voor.

Archicad basiscursus

Onze BIM-productspecialisten leren je vlot met Archicad te werken. Je gaat aan de slag met alle gereedschappen, maar ook werkmethodieken komen aan bod.

Tijdens de cursus wordt geoefend met de gereedschappen en leer je een project te structureren door het aanmaken van Views, wat je gaat helpen snel lay-outs te maken en wijzigingen te verwerken. Daarnaast komen ook allerlei tips aan bod om sneller, makkelijker en slimmer te werken. Lees meer over de inhoud van de basiscursus

De cursus en het cursusmateriaal zijn in het Nederlands, maar mocht een andere taal gewenst zijn, neem dan contact met ons op.

De cursus wordt online of op locatie gegeven. Op locatie is niet altijd mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Bekijk de huidge coronamaatregelen bovenaan deze pagina. 

Online

6 dagen

  • dag 1-2 volle dagen 
  • dagen 3-4-5-6 halve dagen

Op locatie  

4 volle dagen

Kosten

De kosten voor deze cursus zijn € 1.550,- (voor KeyMembers € 1.395,-)

Inschrijven Archicad basiscursus

Architectenregister (NL)

Onze cursussen worden door het architectenregister erkend als activiteiten voor permanente beroepsontwikkeling. Bij elke cursus staat het aantal PBO uren vermeld. Zie ook de website van het architectenregister.

KMO-portefeuille (BE)

Wij zijn gecertificeerd als 'Erkende dienstverlener voor KMO-portefeuille voor de pijler Opleiding'. Door deze subsidieregeling kun je een deel van de kosten van een van onze opleidingen terugkrijgen. Lees hier meer.

Permanente vorming (BE)

De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten heeft KUBUS geaccrediteerd voor al haar cursussen en activiteiten. Architecten en architect-stagiairs krijgen vormingspunten voor deelname hieraan.