Vraag nu een Archicad Audit aan

Dé manier om jouw werkmethodiek met Archicad te optimaliseren

Haalt jouw bureau het maximale uit Archicad?

Lopen jullie nog ergens tegen aan in Archicad? Of zijn er struikelblokken? Tijdens een Archicad Audit duikt een BIM Specialist samen met jullie in het huidige werkproces, zodat deze efficiënter kan worden ingericht en er meer winst behaald wordt.

Meer weten over de Archicad Audit? Bekijk hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier.

Meer info? Vul je gegevens in:

Hoe & Wat

Hoe werkt een Archicad Audit?
Tijdens de audit analyseren we samen met Graphisoft op gedetailleerd niveau een lopend project naar keuze. Dit is de basis om de huidige processen in kaart te brengen en verbeterpunten te signaleren. 

Welk project is geschikt voor een audit?
In samenspraak wordt er een geschikt project gekozen. Dit is bij voorkeur een project waarbij je tegen problemen aanloopt. Op die manier kunnen we je meteen helpen en al snel oplossingen bieden.

Wat kost een Archicad Audit?
De kosten voor de Archicad Audit bedragen 1.995 euro.

Inhoud

Welke stappen worden doorlopen?

  • Online intakegesprek
  • Uitvoeren van de audit
  • Analyse van de gegevens samen met Graphisoft specialisten
  • Online presentatie en toelichting rapport

We verwachten een doorlooptijd van drie weken tussen de audit en presentatie.

Wat is het resultaat van een Archicad Audit?
Je ontvangt een uitgebreid rapport met onze aanbevelingen. Hiermee kunnen jullie de processen binnen de workflow verder stroomlijnen en de werkmethodiek optimaliseren. Kortom, de kwaliteit van de projecten wordt beter en er wordt efficiënter gewerkt.

De aanbevelingen kunnen jullie vervolgens zelf doorvoeren. Waar nodig kan dit in samenwerking met KUBUS middels maatwerk gedaan worden. Indien er voor maatwerk wordt gekozen, ontvangen jullie hier 20% korting op.

Vraag nu een Archicad Audit aan

Nu aanvragen