Maatwerk cursus

Maatwerk

Wij ondersteunen je graag bij het opzetten en bouwkundig uitwerken van een goed model en bieden maatwerkcursussen voor Archicad en Solibri. We pakken het samen met jou op, zodat je na het project zelf beter in staat zult zijn goede modellen te maken. Of heb je een project dat je ervaring overstijgt, zowel bij het uitvoeren van BIM-projecten als bij BIM-samenwerking? Ook dan kunnen we helpen. Je loopt geen risico: de ondersteuningskosten kun je in eerste instantie op het project schrijven terwijl deze in latere fases gemakkelijk worden terugverdiend.

Bovendien vang je twee vliegen in één klap: je leert de software beter benutten in je eigen projecten én je productiviteit zal toenemen. Denk er ook eens over na om deze dienst in te zetten voor minder ervaren medewerkers die door de drukte van de dagelijkse praktijk intern niet de begeleiding krijgen die ze eigenlijk nodig hebben: wij vangen dat binnen de projectkosten voor je op.

Neem contact met ons op voor vragen over cursussen, maatwerktraining of projectbegeleiding. We vullen inhoud, tijdstip en locatie in naar wens.

Neem contact met ons op
Architectenregister (NL)

Onze cursussen worden door het architectenregister erkend als activiteiten voor permanente beroepsontwikkeling. Bij elke cursus staat het aantal PBO uren vermeld. Zie ook de website van het architectenregister.

KMO-portefeuille (BE)

Wij zijn gecertificeerd als 'Erkende dienstverlener voor KMO-portefeuille voor de pijler Opleiding'. Door deze subsidieregeling kun je een deel van de kosten van een van onze opleidingen terugkrijgen. Lees hier meer.

Permanente vorming (BE)

De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten heeft KUBUS geaccrediteerd voor al haar cursussen en activiteiten. Architecten en architect-stagiairs krijgen vormingspunten voor deelname hieraan.