Architects in Ctrl

Élan architecten | Lawrence Bessemans

Waar moet je allemaal op letten wanneer je overstapt op Archicad? Hoeveel licenties heb je nodig voor jouw bureau? Welke projecten lenen zich voor de overstap en hoe krijg je Archicad snel onder de knie?

Samen met Lawrence Bessemans van Élan architecten blikken we terug op hoe de overstap destijds bij hen is verlopen. Inmiddels werken zij alweer ruim 1,5 jaar met Archicad. Waar liepen zij tegenaan en hoe hebben zij de ondersteuning van KUBUS in dit proces ervaren? Ook praten we over de voordelen die Archicad biedt voor Élan architecten en hoe de BIM-software Lawrence, Evelien en Jeroen dagelijks ondersteunt in hun werk als architecten.   

'De voordelen die ik ondervind met Archicad zijn enorm. De kleine dingen die ik mis uit mijn vorige software vallen hierdoor in het niet.' - Lawrence Bessemans, Élan architecten
Ik schrijf me in

Inhoud van de sessie

  • Hoe is de overstap naar Archicad verlopen?
  • Hoe heeft KUBUS in dit proces ondersteund?
  • Welke voordelen worden er ondervonden t.o.v. de oude software?
Gratis inschrijven

Over Élan architecten

Lawrence, Evelien en Jeroen vormen samen Élan architecten, gevestigd in het Belgische Stevoort. Met elk zo’n 10 jaar ervaring als architect ziet dit enthousiaste team zichzelf niet alleen als architecten, maar ook als storytellers. Elk design hoort een verhaal te vertellen en een gevoel op te wekken. Met de kernwaarden ‘intense betrokkenheid’, ‘respect voor het budget’ en ‘inzicht’ is Elan architecten dan ook een team van durvers met een hart voor elk project.

Nu inschrijven