2020 nr. 2
 

Voor het blok gezet met je licenties?

Autodesk wijzigt haar licentiebeleid. Wij krijgen veel vragen over hoe dit bij ARCHICAD zit. Bij ARCHICAD zijn licenties altijd floating. Dat wil zeggen; door meerdere mensen te gebruiken.
Bij ons is een door u gekochte licentie gewoon uw eigendom, ook zonder abonnement. Kies voor vrijheid in licentie- en betalingsvorm.

Wie goed kijkt, kiest voor ARCHICAD
Lees meer
 

EVENT | Datumwijziging naar 5 mei

Efficiëntie in het bouwproces met BIM


Confederatie Bouw Limburg, KUBUS, Mosard en CAD serviceburo organiseren samen dit BIM-event rondom efficiëntie in het bouwproces.
In gezamenlijk besluit stellen we dit event van 25 maart uit naar dinsdag 5 mei, uw registratie blijft geldig.

Nog niet geregistreerd maar wel benieuwd hoe een goede voorbereiding met BIM kan zorgen voor minder frustratie op de werf?
Reserveer uw plaats voor dit gratis event.
Meer info & aanmelden
 

Thuiswerken aan je BIM model

Door de overheid wordt verzocht om zo veel mogelijk thuis te werken. Met de BIM-oplossingen van KUBUS heb je hiervoor diverse mogelijkheden.
Als je samenwerkt aan een project, dan zul je het model moeten opsplitsen wanneer je niet bij elkaar zit. Maar, je kunt ook gaan samenwerken via de BIMcloud! En hoe krijg je toegang tot je licentie(s)?

Jeroen de Bruin, BIM-specialist bij KUBUS, zet diverse mogelijkheden op een rij in een blog
Lees de blog
 

Wat je softwareleverancier je niet vertelt over hun licentiemodel, en waarom dat wél van belang is.


Hoewel het verlenen van softwarelicenties op naam gemakkelijk, veilig en voorspelbaar aanvoelt, kan het tussen 50 en 75% meer kosten dan de veel flexibelere, floating-licentievorm. 

Léon Nouwen, senior accountmanager bij KUBUS, vertelt in zijn blog hoe het precies zit.
Lees de blog
 

WEBINAR

Starten met Solibri als Revit user

Het aanleveren van BIM modellen in IFC werkt vanuit iedere modelleersoftware anders en kan zorgen voor (standaard) problemen, zoals het verliezen van data. In dit webinar laten we zien hoe Revit modelleurs op een eenvoudige manier BIM modellen kunnen delen. Bekijk het webinar on demand. Zie hieronder een fragment uit het webinar (klik op de foto).
Meer webinars bekijken? Ga naar het overzicht onze website.
Naar alle webinars
 
Facebook
Website
LinkedIn
Copyright (C) 2020 KUBUS Alle rechten voorbehouden.