2020 nr. 4
 

Stap voor stap starten met BIM

Met de ARCHICAD START EDITION kun je stap-voor-stap en in je eigen tempo starten met BIM. Veel van de functies uit de volledige versie van ARCHICAD vind je ook terug in de START EDITION. Deze biedt de volledige mogelijkheid om op hoog niveau te kunnen BIM-men voor een kleine prijs.
Meer informatie
 

BIMcollab ZOOM opent BIMsight files

Wist je al dat BIMcollab ZOOM bestanden van BIMsight kan openen? Op deze manier kun je makkelijk jouw projecten migreren nu dat Trimble is gestopt met het ontwikkelen van Tekla BIMsight. Bekijk BIMcollab ZOOM eens als alternatieve oplossing. Zo hoef je jouw model bestanden niet te uploaden naar de cloud. Lees hier hoe het werkt. 
Lees meer 
 

Online cursussen

Wat fijn om te zien dat onze online cursussen gewaardeerd worden! Op de vraag aan cursisten of je de cursus zou aanraden heeft ruim 93% 'ja' geantwoord, en iets minder dan 7% 'misschien'. Laat je dus niet tegenhouden en volg een online cursus. Investeer in jezelf of in je medewerkers, wees klaar voor de toekomst.
Plan hier een online cursus.
Online cursus
 

Klantverhaal

Stijn Peeters van Architects in Motion over cultuurhuis de Warande: "ARCHICAD biedt veel voordelen in de uitvoering, zoals het maken van verticale en horizontale snedes op iedere plek in het model om de staalstructuur in 3D te controleren". Lees hier meer over deze casestudie. 
Lees meer
 

Volg een online workshop

Deze gratis workshop is de ideale manier om vrijblijvend te ontdekken wat ARCHICAD voor jou en je organisatie kan betekenen en om te ervaren hoe eenvoudig het is om zelf aan de slag te gaan met 3D modelleersoftware. Omdat de workshops nu online gegeven worden, kunnen we ze op elk moment verzorgen.
Schrijf je in
 

Solibri voor Revit gebruikers

Het delen van IFC datamodellen zal steeds vaker voorkomen. Wist je dat het gewoon mogelijk is om Solibri te gebruiken als je met Revit werkt. In het blogwordt stap voor stap uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat.
 
Naar het blog
 

Gratis BIM webinars

Onze webinars zijn afgelopen tijd door velen bekeken. 
Heb jij ze gemist? Naar de opnamen >
 
Of volg een live webinar, schrijf je nu in!

  
Ga voor meer informatie naar onze website.
   
Bekijk alle webinars
 
Facebook
Website
LinkedIn
Copyright (C) 2020 KUBUS Alle rechten voorbehouden.