Praktische kennis en informatie over BIM

voor en door (toekomstige) BIM'mers

 

BIM'mers aan het woord: RAAD architecten

BIM'mers aan het woord: RAAD architecten

RAAD architecten is een architectenbureau uit Zwaagdijk-West (Hoorn). Het porfolio bestaat uit (particuliere) woning-, utiliteits-, recreatie- en interieurbouw. RAAD architecten realiseert projecten vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering. 
Archicad START Edition 2021

Archicad START Edition 2021

Het is zover: Archicad START Edition 2021 is beschikbaar! Dit kleine broertje van Archicad is een sterke versie waarmee je volwaardig kunt BIM'men. In deze interactieve demo laten we je zien hoe krachtig Archicad START Edition is. Heb je interesse in dit BIM-pakket? Schrijf je dan nu in.
Webinar: De meerwaarde van BIMcollab in je Solibri-workflow

Webinar: De meerwaarde van BIMcollab in je Solibri-workflow

Issues opsporen met Solibri kan je ondertussen als geen ander, maar weet je ook hoe je ze tot bij de juiste persoon kan krijgen? Of het nu intern of extern is, BIMcollab Cloud helpt je om alles te managen.
BIM'mers aan het woord: Metriek

BIM'mers aan het woord: Metriek

Metriek Architecten en Ingenieurs is een geïntegreerde studio voor architectuur en engineering, gericht op architectuur, constructies en openbare ruimte. Metriek werkt nu ongeveer een jaar met Archicad. Archicad/BIM/3D wordt vooral toegepast bij renovatieprojecten en historische façades, zoals verbouwingen van herenhuizen in Brussel.
Architects | The Class of 2020

Architects | The Class of 2020

Dat 2020 heel anders is verlopen dan we hadden gehoopt, is een feit. Maar, let’s face it, niet álles was negatief. Van thuiswerken tot ontelbare Zoom-meetings: we kunnen het tegenwoordig allemaal. Voor velen was de  lockdown zelfs nét dat duwtje in de rug om de sprong in het diepe te wagen. In The Class of 2020 vertellen architecten wat de COVID19-crisis voor hen in petto had.
BIM'mers aan het woord: Orange Architects

BIM'mers aan het woord: Orange Architects

Samen maken we betere en duurzame leefomgevingen. Met onze integrale ontwerpaanpak is duurzaamheid in al onze gebouwen vanaf de eerste schetsen een belangrijk ontwerpmotief. Orange Architects werkt vanuit een brede definitie van duurzaamheid, die gebaseerd is op drie pijlers: WORLD | WE | VALUE. De missie van Orange is om deze thema’s in alle projecten te laden en samen te brengen.

De nieuwste events zien?

Naar events