KeyMember

de voordelen op een rij

Als KeyMember heb je bij KUBUS een streepje voor. Naast de standaard upgrade en hulp bij de installatie beschik je als KeyMember over veel meer extra’s zoals ondersteuning, werkmethodieken, de mogelijkheid tot aanschaf KeyMember Editie, kortingen en andere voordelen.

Altijd de nieuwste softwareBlijf voor op de concurrentie en ontvang ieder jaar de upgrade van Archicad met veel nieuwe features die de productiviteit verhogen en inspelen op de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouwsector.

KeyMember EditieDe KeyMember Editie, waarover je kunt beschikken wanneer je KeyMember bent, geeft optimale aansluiting op Belgische en Nederlandse werkmethodieken. Hij sluit naadloos aan op de openBIM filosofie, en is gebruiksklaar om direct van start te gaan. Lees meer >

Houd je kennis op peilVolg de Archicad basiscursus met korting. Voor onze KeyMembers organiseren we ArchiCafés over diverse onderwerpen. Bij de lancering van een nieuwe versie worden de nieuwe features van Archicad belicht in het ArchiCafé.

KUBUS KeyMember Dagen

Speciaal voor onze KeyMembers organiseren we twee-jaarlijks een dag vol inspiratie, innovatie, kennisdeling en netwerken. Luister naar inspirerende sprekers en volg de verschillende kennissessies. Er is ruimte om vragen te stellen of om ons eens een keertje persoonlijk te ontmoeten. Voor Nederlandse en Belgische KeyMembers organiseren wij aparte dagen, zodat de inhoud nog beter is toegespitst op de lokale content. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Deze onmisbare dagen zitten dan ook boordevol informatie, speciaal voor onze KeyMembers.
 

Helpdesk

 

De Helpdesk wordt bemand door BIM specialisten met ruime kennis van Archicad, BIM in het algemeen en praktijkervaring. Ruim 90% van de vragen wordt door hen direct beantwoord. Complexere vragen worden binnen één werkdag behandeld. Indien nodig kan GRAPHISOFT worden ingeschakeld. Een lokaal nummer voor Vlaamse KeyMembers voorkomt internationale belkosten.
 

Chat

 

Voor supportvragen staat er tijdens de openingstijden van de Helpdesk ook iemand van het KUBUS Support team klaar om al je vragen te beantwoorden via de chat. Zodra je inlogt op onze website verschijnt het chat-venster automatisch.
 

Licenties uitlenen

 

Je kunt met korting over 'License Borrowing' beschikken. Daarmee kunnen licenties van een netwerksleutel tijdelijk uitgeleend worden. Na een zelf in te stellen tijd komt de licentie vanzelf terug in licentiepool van het bedrijf. Flexibiliteit zonder risico: houd je kostbare sleutels veilig onder controle.

Extra licenties betaal je per uur

Kom je tijdelijk een licentie te kort? Dan biedt een PayPerUse licentie wellicht uitkomst. Als KeyMember kun je per licentie per jaar een 100 uren sleutel voor 100 euro aanschaffen. Dus voor slechts 1 euro per uur. Is dat niet voldoende en heb je meer uren nodig, dan kosten additionele uren 4 euro per uur. Zo heb je dus altijd snel beschikking over een extra licentie.
 
 
 

Stagelicenties

KeyMembers kunnen voor een stagiair een volledige Archicad licentie (software key) huren voor slechts 120 euro per maand, met een maximum van een bepaald aantal maanden per stagiair, per jaar, per commerciële licentie. Stagiairs mogen, mits er plaats vrij is, gratis deelnemen aan een Archicad basiscursus. Wil je zekerheid? Dan kan tegen een zéér gereduceerd tarief, met een maximum van twee stagiairs per cursus, een basiscursus bijgewoond worden. Zo maak je optimaal gebruik van de inzet van stagiairs.

Direct al terugverdiend

Het mooiste van alles is dat je het KeyMember abonnement bij aankoop al bijna direct hebt terugverdiend. Vanaf de eerste aanschaf geniet je inkoopvoordeel op licenties, extra add-ons en cursussen. Als KeyMember heb je bij ons een streepje voor.